Cum!?

Niciodată nu v-ați întrebat cum unii nu au fost concediați în urma unor lucrări de mare finețe? Fiat Multipla este prezentă în aproape toate clasamentele celor mai urâte mașini de-a lungul timpului. Proiectul nu numai că a fost desenat de cineva, dar a fost aprobat și ulterior construit. De cei care au cumpărat mașina nu mai zic nimic.

Ieri, Apple a prezentat ultimele sale realizări în materie de tehnologie. Totul e ”the most”, ”remarkable”, ”faster”, ”smart”, ”#1”. Problema e alta. La Iphone Ics, pentru a închide o aplicație, trebuie să urmezi următorii pași:

1.

2. Dacă intuiția îți spune că de aici poți închide o aplicație, intuiești greșit. Sau cel puțin nu intuintuiești cum intuiesc cei de la Apple. Trebuie să apeși pe ecran pentru a se întâmpla următoarele.

3. Abia după asta poți închide.

Pasul 2 este inutil și inexplicabil. Toți cei care lucrează în digital știu că dacă poți evita un click sau touch, trebuie să o faci. Nu pot să îmi explic cum a trecut asta live. Înțeleg că noul iOS rezolvă problema asta. Dar cum s-a întâmplat să treacă, nu am cum să înțeleg. De ke?

Foarte probabil și-au dat seama că nu e în ordine, dar aveau nevoie de timp pentru a opera modificările. Și le-au lăsat pentru update.

Concluzie. Cum!? sau a greși e omenește. Se întâmplă la case mai mare și pe mai mulți bani. Acum știi ce să îi spui șefului…